Suuri Snadi

Suuri Snadi tapahtumaa vietetään parhaillaan Vantaan Energia Areenalla. Sinnehän sitä oli suunnattava heti aamusta. Huomasin pian, että moni muukin oli samalla asialla. Tapahtuma jatkuu huomenna. Menkää ihmeessä, jos ette ole jo olleet.

Yleisöä riittää
Yleisöä riittää

Tuskin tarvitsee kertoa, että parin tunnin aikana kaikki se, mitä irtonaista lompakossa oli, tuli vaihdettua niin mukaviin asioihin, että vaihtokaupan tuottamaa tyydytystä on vaikea kuvailla.

Pieni koti tai kodit täydentyivät monella tarpeellisella.

Lehtiä
Lehtiä

Lehtiä tuli mukaan ja näyttää olevan melkein Anttilan katalogiakin mukana. Jaa- kenenköhän pöydästä?

Monopoli
Monopoli

Pelailemaankin pitää päästä. Tämähän oli se peli jota erityisesti joskus kauan sitten sunnuntaisin perheen kanssa pelattiin.

Kinkkua ja lukemista
Kinkkua ja lukemista

Kinkkukin ja pari lehteä lisää. Lehdet olivat kyllä samasta paikasta, vaikka eri kuvissa ovatkin.

Elintarvikkeita
Elintarvikkeita

Paljon ihan kodin tarviketta. Nämä tuovat sitä kodintuntua, Niin hienoja ja taidokkaita. Ja huomatkaa! On ihan Leean kortti osunut mukaan. Vaan ovatkohan kaikki nämä juuri sieltä? Ehkä vähän muualtakin.

Rosollia
Rosollia

Mirkalta ainakin lähti matkaan juuri tämä rosollintekiväline, jonka omistan ihan 1:1 kokoisenakin. Olen jopa joskus käyttänyt.

Kukkia ja mutakakkua
Kukkia ja mutakakkua

Katrinan Nukkekoti Sonaatti pöydän ääressä tuli vaihdettua kuulumisiakin 🙂  Eevert sai sieltä taloonsa kaipaamaansa kukkaloistoa ja maittavaa mutakakkua.

Tuolit
Tuolit

Nämä ovat Christian Lundkvistin pöydästä. Hieman täydennystä entisiin kalustoihin. Ostin myös sahan, jonka olemassaoloa sain tässä kirjoittaessa ihmetellä.  Löysin roskiksesta! Täytyy olla tarkkana näin pienten asioiden kanssa.

Leikkuri
Leikkuri

Mukaan lähti myös uudet siipileikkurit. Vanhat ostin aikanaan Lidlistä ja jossakin vaiheessa ne rupesivat leikkaamaan vinon vinoon ja niillähän ei sitten mitään tehnyt kun mikään vino ei sopinut toiseen vinoon 😀 Leikkurit löytyivät Suomen Minimaailmasta.

Löysin myös suosikki ruokataiteilijani Taina Toropaisen pöydän. Ja apua! Siinä kohden oli jo kaikki käteisvarat käytetty!

Hätä ei lue lakia. Otin kuvat tuotteista ja laitoin sähköpostilla tilausta. Katsotaan toimiiko 🙂 Facebookissa en ole, joten muuten ovat tilaukset viime aikoina olleet käytännössä jäissä.

Näitä kaikkia ihastellessa kuluu hyvin tämä viikonloppu.

One thought on “Suuri Snadi”

  1. Hienot löydöt! Nuo leikkurit on kyllä kätevät. Ostin vuosi sitten, ja ihmettelen, miten olen voinut tulla toimeen ilman niitä ?.

Vastaa