5.12.

Eevert on laittanut makoisia ruokia. Kissa on varsin perso kalalle ja kovasti tuntuvat tuoksut kutsuvan. Harmi kun pöytä on niin korkealla, naurahtaa Eevert.

Samassa hän huomaa, että pitää vielä hakea hieman sinappia keittiöstä. Nopeasti mies on jo hävinnyt teilleen.

Näyttää olevan herkkua jos minkälaista pöydässä.

Kissa

Kala tuoksuu niin houkuttelevasti pieneen kissannenään. Mitä arvelet, kuinka käy Eevertin joulukalan?

Eevert on onneksi valmistanut pikkujoulukalan, joka joutaakin parempiin suihin. Pitäähän toki varmistaa, että käytetty resepti on varmasti hyvä. Kala on Eevertin mieliruokia kaikissa muodoissaan. Mikä olisi parempaa kuin nuotiolla halstrattu kala, huokaa Eevert. Pitää varmaan sellaista vielä valmistaa ennen joulua.  Nyt tyydytään muuhun, hymähtää mies ja tuksuttelee kissan kanssa samaa kalavatia.

Yksi kala on, mitä Eevert ei niin osaa syödä. Se on lipeäkala. Mistähän löytäisi hyvän ohjeen? Mummo aikanaan osasi siitä niin maukasta tehdä. Ne ovat vain muistoja, sillä itse kokkaamalla Eevert ei ole samanlaista saanut aikaan.

_______________________________

Kalenterissa on omia askartelujani ja koko joukko eri nukkekotitaiteilijoiden töitä. Jos tunnistat omasi niin jätä viesti kommenttikenttään 🙂

2 thoughts on “5.12.”

  1. Heh. Kyllähän kissa on nopeita, kun isännän selkä kääntyy. Kalalautanen on vielä ihan tuossa pöydän reunalla … Mutta kumpi on nyt nopeampi: Eevert vai kisu 🙂

    1. 🙂 Taitaa Eevertkin olla yhtä perso graavikalalle ja hoitaa asiansa sukkelasti.

Vastaa