11.12.

Millaisin mielin heräsit tänään?

Eevert on herännyt hieman huolestuneena. Unissa oli ollut niin paljon ratkaistavia asioita, että ne vetivät miehen miettilääksi. Joskus unet ovat niin toden tuntuisia, että joutuu ihan miettimään ovatko asiat oikeasti tapahtuneita vaiko sittenkin vain unta.

Unia ne kuitenkin tällä kertaa olivat tuumasi Eevert ja suunnisti saliin etsimään silmälasejaan.

Konvehdit

Sieltähän ne löytyivät pöydältä. Ja vieressä oli kulhollinen konvehteja. Yksi päätyi miehen suuhun ja maksutellessaan sitä hän tuumasi ”Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla”

Ja heti tuli parempi mieli.

Millä sinä ilahdutat itseäsi tai palautat iloisen mielen, jos se on kadonnut jonnekin piiloon?

____________________________

Kalenterissa on omia askartelujani ja koko joukko eri nukkekotitaiteilijoiden töitä. Jos tunnistat omasi niin jätä viesti kommenttikenttään 🙂

4 thoughts on “11.12.”

  1. Olipas kiva sanonta, voisi yrittää muistaakin. Minulla ei ole mitään varsinaisia piristyssanontoja. Sen vaan olen huomannut, että kun yön yli nukkuu, niin kaikki asiat näyttää ihan erilaiselta – usein paremmalta. Eli jos vaikka tämä päivä alkaakin huonosti ja jatkuu huonosti, niin kyllä elämä taas näyttää paremmalta seuraavan yön jälkeen 🙂

    Miehen edesmennyt isä käytti sanontaa: ’Kaik´ on hyvin näin.’ Toimii tämäkin aika usein …

      1. Kiitos Tiina-kommentista. Joskus sitä on miettinyt, että olisi pitänyt luetteloida kaikki nukkekodin tavarat, mitä aikaa myöten on karttunut. Sitten osaisi aina kertoa kenen upeita taidonnäytteitä kuvassa on mukana.

    1. Miehen isällä on ollut viisaita ajatuksia. Kunpa aina huomaisi että kaikki on ihan riittävän hyvin useimpina aikoina elämässä.

Vastaa