12.12.

Eevertin kotikylän väellä on tapana järjestää omaksi ilokseen torijuhlia. Tänäänkin he ovat kokoontuneet yhteen ja jokaisella on jotakin tuotavaa tullessaan. Eevert on tuonut ison sammiollisen kuumaa mehua nautittavaksi.

Glögiä

Yhdessä oleminen ja yhdessä tekeminen tuo iloa monella tavalla. Joskus huomaa että, ei ehkä huvittaisi lähteä tai tehdä. Myöhemmin sitten kiittää itseään, että lähti sittenkin mukaan.

Ihminen taitaa usein kaivata toista ihmistä tai toisia ihmisiä lähelleen ja yhteyteensä. Moni kärsii yksinäisyydestä, ystävän puutteesta tai ei oikein osaa lähteä muiden seuraan. Syitä on varmasti monia. Niin monia kuin on ihmisiäkin. Siksi on hyvä, että tuossa pikkukylässä pidetään huolta jokaisesta. Haetaan mukaan se arinkin kyläläinen.

Eevert on useampana vuonna erityisesti kutsunut myös sinut mukaan torijuhlille tai joulupuurolle. Toisille hyvän tekeminen tuottaa myös itselleen hyvän mielen, tuumii Eevert kuuman mehupänikkänsä takana.

Saisiko olla kuppi kuumaa mehua?

Millainen sinun päiväsi on tänään? Mitä hyvää ajattelit itsestäsi? Entä mistä kiittäisit?

__________________________________

Kalenterissa on omia askartelujani ja koko joukko eri nukkekotitaiteilijoiden töitä. Jos tunnistat omasi niin jätä viesti kommenttikenttään 🙂

Vastaa