18.12.

Lunta on satanut. Kyllä tekisi jo kovasti mieli hiihtämään, tuumailee Eevert. Hän haki varastosta vanhat suksensa esiin ja ryhtyi niitä kunnostamaan. Hieman olisi tervantarvetta pohjissa. Taidanpa katsoa olisiko vielä varastossa miilunpolttajan tervapurkkia. Ja olihan siellä ja pian ovat sukset hyvässä vedossa.

Sukset

Nyt ei muuta kuin kokeilemaan. Jospa hiihtäisi takamesien lenkin ja tarkastaisi samalla Kalamajan talvikunnon. Se tuntui hyvältä suunnitelmalta. Eevert lähti hyräillen valmistelemaan asiaa.

Hiihtoretkelle pitää kyllä varustautua. Eväät pitää olla kunnossa, se on iso osa onnistunutta ulkoilua, tuumii Eevert ja kaivaa kaapista repuntäytettä matkaan.

IMG_3137
Retki alkaa eväistä

Makkaraa nuotiota varten ja sinappia mausteeksi. Termospulloon hyvää vahvaa kahvia, jota tulilla maistellaan kunnon kuksasta. Mitä sitä muuta tarvitsisikaan.

Tenho-koira on jo hetken aikaa hyppinyt innoissaan miehen ympärillä. Se rakastaa kaikenalaisia retkiä, missä on makkaraa mukana.

Oletko sinä käynyt jo hiihtämässä? Mistä talvilajeista pidät erityisesti?

___________________________

Kalenterissa on omia askartelujani ja koko joukko eri nukkekotitaiteilijoiden töitä. Jos tunnistat omasi niin jätä viesti kommenttikenttään 🙂

2 thoughts on “18.12.”

Vastaa