Vielä odotuttaa

Mineilyt ovat saaneet odottaa vielä vuoroaan. Askarteluhuoneen valtasivat alkuun taimet.

Nyt ne on istutettu parvekkeelle, kukin omaan paikkaansa. Melkein kaikki mahtuivat. Muutama kurkun taimi jäi vielä vaille loppusijoituspaikkaansa.

Planttaasi

Ansari mahtui hyvin puutarhapäätyyn. Kasvulavoja laitoin vain kaksi paikoilleen. Katsotaan sitten ensi vuonna korotetaanko niitä. Lavoja on varastossa vielä useampia.

Varttumaan pääsivät kurkut, chilit, tomaatit, salaatit ja erilaiset yrtit.

Olopääty

Vielä jäi hyvin tilaa oleiluunkin 🙂

Huiman iso on tuo parveke.

Apulainen

Tyttären koira tuli istutushommiin hanslankariksi. Aika heikoksi jäi osallistuminen. Koira nukkui pitkänä ja nautiskellen auringiossa lähes koko päivän.

Jotakin askarrusta vähitellen tulee mukaan. Menin lupaamaan, että tottakai tulen leirille hoitamaan korupajaa, jos kerran kaikki tulee paikalle valmiina. No, ei sitten ihan tullut. Mitä minä tällä teen?

Vuolukivi

Vuolukivista pitäisi saada jotakin koruntapaista aikaiseksi.  Kovin paljon ei aiheesta löytynyt osviittaa, joten eihän se auta kuin lähteä tutkimaan miten tämmöisen kiuaskiven saisi edes palasiksi.

Sahausta

Sahalla kuulema saa. No sitten vain sahaamaan ensin käsipelillä.

Palaset

Saihan sen sahalla pieneksi. Sitten pitäisi jotenkin työstää.

 

Tämä tarina jatkuu vielä 😀

 

Sain työstettyä irtisaamaani palasta hieman puutarhahommien lomassa. Ihan itsekin yllätyy että sitä on mahdollista hieman muokata hyvin alkeellisisillakin välineillä.

Valmis koru

Työstövälineinä pienet viilat. Pintaa hieman tasotin ja lopulta siveli oliiviöljyllä. Varmaan jokin pätevämpikin öljy olisi olemassa, mutta ei nyt sattunut vaikka pellavaöljyä olemaan kotona 😀

Harjoitukset jatkuvat vielä, ennenkuin näitä taitoja voi opastaa eteenpäin.

2 thoughts on “Vielä odotuttaa”

  1. Hienosti olet saanut kaiken sopimaan parvekkeelle!
    Ja paikalla vahtii maailman yleisimmän koirarodun edustaja, eli Tyttären koira. Samaa lajia löytyy myös Tyttären kissa, Pojan kilpikonna jne jne 😀 -Ihanaa Äitienpäivää!

    1. Kiitos Piikko,
      yrttien kanssa hieman jännitti onko paikka liiankin lämmin, mutta ovat pärjänneet hyvin. Kasvamista on mukava seurata.

Vastaa