Huolia ja unelmia

Liput lakkarissa
Liput lakkarissa

Posti kulkee mukavasti, vaikka onkin selkkauksia ja ulosmarsseja. Tänään pienessä sievässä kirjekuoressa oli iloisia yllätyksiä.

Matkasuunnitelmat ovat edenneet vauhdilla kun on alkuun päästy. Lentoliput Lontooseen jälleen kerran ostettu ja maksettu ja bonuksena vielä Dollshouse Festival. Mikä sen mukavampi tapa onkaan aloittaa joulukuuta kuin päästä Lontoon humuun ja suurkaupungin melskeeseen sopivasti veronpalautusten kanssa.

Dollshouse Festival
Dollshouse Festival

Dollshouse Festivalin sivuille ja messutarjontaan pääset klikkaamalla kuvaa.

Ja sitten niihin varjostaviin pilviin penteleisiin. Maailman uutiset saavat aikaan ehkä hieman epävarmuutta ja ylimääräistä sydämen tykytystä. Keväällä suunniteltu Lontoon reissu (työmatka) peittyi tuhkapilven alle ja nyt sitten ihan lomareissuna ostettu ja jo maksettu ja heti perään uutisoidaan…

Uutisointia
Uutisointia Iltalehden sivulta 1.11.2010

Että mitenkähän nyt sitten… Jos niin käy, että nytkään en matkaan pääsisi, niin on varmaan uskottava, että Englanti ei ole minun paikkani vaikka sinne kuinka mielisin. 😉

4 thoughts on “Huolia ja unelmia”

  1. Oi miten ihanan tunnelmallinen kuva, tuollaisia minäkin haluaisin kartanooni….toivottavasti pääset matkalle :O)

  2. Nyt me kyllä uskomme vakaasti, ettei tulivuori purkaannu ainkaan tänä vuonna ja sinä pääset matkaan ja noille upeille messuille. Olen ollut Kensingtonin messuilla pariin otteseen ja todennut tarjonnan mainioksi.

  3. Mukava kuulla että messut ovat käymisen arvoiset. Tarvii ottaa taskurahaa vähän mukaan 😉

  4. Voi että, matkasta tulee hieno. Ihan olen hiukan kade, mutta positiivisesti. Itselläni oli sama suunnitelma, mutta jouduin sen jättämään sivuun, Onneksi olen kerran siellä ehtinyt käydä, silloin oli peräti Suomen Itsenäisyyspäivä eli vietin sen tosi komeasti 😀

Vastaa