Liisterissä ja liimassa

Päivä alkoi reippaasti raksalla. Alkuun ajatuksena oli että tänään laitetaan tapetteja vähän joka kerrokseen. Suunnitelma ei ihan toteutunut sellaisenaan vaan kerrokset taitavat olla edelleen koskemattomina. Pohjakerroksessa ollaan tapetoitu alakerran tilat lähes kokonaan ja osa lattioistakin työn alla. Melko hidasta näpertelyä vaikka seinät tai lattiat ovat pieniä. Normaalikokoisena olisi varmasti kuudessa tunnissa saanut aikaiseksi muutakin kuin pari suoraa seinää. Työskentelyn organisointi tai tärkeysjärjestys ontuu pahasti. Koko ajan kuitenkin oppii, joten se seuraava talo sitten varmaan nousee loogisemmin.

Työpöytä
Työpöydän järjestys kohdallaan

Tapettipapereita muokattiin edelleen tänään ja nyt on kohta kaikki mahdolliset esikäsitelty. Silloin ne ovat loistavasti käyttövalmiina kun tarvitaan. Tälle päivälle joutui paljon odottelemaan kuivumista. Olen myös tapetoinut joitakin ruuvinreikiä kauniisti umpeen, mutta eiköhän ne sieltä auki saa kun tietää kuitenkin missä ne ovat.

2 thoughts on “Liisterissä ja liimassa”

  1. Vautsi Mare!!

    Milloin on Eevertin tupaantuliaiset ;)) ? En ehtinyt kaikkea lukemaan, saatoithan niistä jo tekstissä mainitakin.

    Jos meidän Kaisa olisi ollut poika, sanoin Lasselle, että sen nimeks voitais laittaa Asser Eevert 🙂 Mutta tulikin Kaisa Linnea.

    Jatkahan talon rakentamista iloisin mielin! Mulla on kokemusta vähän isomman talon rakennuttamisesta ja se ei ollut läheskään aina hauskaa puuhaa..

    Terkuin Anne

  2. Tupareihin saattaa vielä hetki heilahtaa, mutta ilman muuta kutsutaan kaverit juhlimaan.

Vastaa