Siipan kätkö

Siipan kätköistä löytyi talo. Hirsinen (?) rakennelma, jonka hellästi puhdistin pölystä. Eevert ilmeisesti tarvitsee jotakin oman talonsa lisäksi. Vaan mikähän se mahtaisi olla?

Rakennus edestä
Rakennus edestä

Edestä se näyttää tältä. Ikäänkuin kaksi tilaa viistokattoisessa majassa.

Rakennus takaa
Rakennus takaa

Takapuolelta se on umpinainen. Katolla näyttää olevan irtolautoja vähän siellä täällä. Tainnut timpurilta unohtua joukko erittäin hyvin liimattuja lautoja katolle.

Huonetilat
Huonetilat

Sisätilat ovat kohtalaisen avoimet ja väliseinääkin kuvaa vain ala- ja ylälauta. Lattia on jonkin sortin levyä.

Isäntä ja maja
Isäntä ja maja

Korkeutta on juuri ja juuri miehen mitan verran.

Eevert tulikin itse tarkistamaan majaa ja sen kuntoisuutta ihan paikan päälle. Taitaa mies jo miettiä mitä työkaluja olisi syytä ottaa esille kunnostustyöhön ja kuinka edetä uuden haasteen kanssa.

Jotakin tästä varmaan muotoutuu, vaan mitä?

11 thoughts on “Siipan kätkö”

 1. Oikein kivannäköinen rakennelma on kätköistä löytynyt. Itselleni tuli ensimmäiseksi mieleen jokin ulkovaja: halkopino yhteen laitaan ja toiseen vaikka lumikola ja muita näin talvella tarvittavia asioita säilöön. Kesällä voisi taas vastaavasti säilyttää vaikkapa grilliä tai muurikkapannua tällaisen katoksen alla.

  Toisena tuli mieleen (tuossa joulun alla Tuomaan markkinoilla käytyäni) jonkinlainen myyntikoju vaikka erilaisille käsitöille. Tai mikä ettei muurikkapannulla voisi sielläkin valmistaa kaikenlaista.

  Saapi nähdä, mitä Eevert tästä vielä keksiikään. 🙂

 2. Kiitti kommentista! Eikä se ruutu niin kuolainen ollut 😉

  Tuo rakennelma on kyllä tosi hieno. Se voisi olla ehkä joku verstas, se kalamaja tai jotain mitä sinulla ei ole ! Mielikuvitus on ainoana rajana!

 3. Kylläpä oli siipalla hyvä aarreaitta…. minulle tuli mieleen että Eevertti suurena luonnonystävänä tekee siitä jonnekkin ”korpeen” LAAVUN. Toiselle puolelle tulee leveät penkit, joissa seinustoille joissa voi nukkua ja keskelle nuotio/ruuan laittopaikka. Pienemmälle puolelle tulee puuliiteri. Laavulle sitten Eevert lähtee joskus kalasteleen ja kuvaamaan luontoa ja sen eläimiä ja elämää. Saattaapa viipyä siellä parikin yötä. Tenhokin oikein odottaa näitä reissuja. :O))

 4. Tuo Heidin laavu-idea kuulostaa aika Eevertiltä. Toisen tuli mieleeni, että saisiko tuosta pienen kanalan, osaan hyvin kuvitella Eevertin kanoja ruokkimassa ja munia keräilemässä.

 5. Aivan huimia ehdotuksia. Kanala rupesi heti naurattamaan. Olen kai joskus sellaistakin kuvitellut, että muutan maalle ja pidän muutamaa kotikanaa 😉

  En tosiaan tiedä mitä tuosta rakennelmasta tulee, jotakin kuitenkin.

  Olen sitä jonkun aikaa ajatellut ja melkein kuukauden jo katsellut hyllyssä Eevertin talon alla. Mielessä käynyt kalamajaa, rantasaunaa, ruokavarastoa ja ties mitä. Ehkäpä jopa autiotupa, mikä on Eevertille hyvinkin tuttu ja rakas paikka jossakin päin Suomen lappia.

  Mitä tuleekin, niin ainakaan erityisen nopea projekti se ei ole. Toistaiseksi vain katselen, vaikka kieltämättä viime yönä jo uneksin sen tekemisestä. Outoa.

 6. Voi miten ihana ja mieltäkutkuttava ”aihio”. Siitä saa kyllä ihan mitä vaan.
  Ensimmäisenä näin Eevertin kanoja ruokkimassa, sellaisia kaikenkirjavia ja onnellisia ja toiseen päähän kaneja…

 7. Pihasauna tuli ekana mieleen tuosta rakennelmasta. Vaan olispa aika ihana idea kyllä jotain elukoita hommata Eevertille… Jännä nähdä, mihin päädyt ;D Ihan mahtavaa löytää valmiina ”talo”, kun se rakentamisvaihe on aina se tylsin osuus.

 8. Uusi vuosi edessämme kuin avautuva kirja.
  Emme tunne tarinaa emme tiedä juonta.
  Vain lukemalla sivu sivulta
  – vain elämällä päivä päivältä
  – tarina vie mukanaan seikkailuihin,
  iloihin ja haasteisiin alati vaihtuviin kuin itse elämä.
  Oikein ihanaa tulevaa vuotta 2011!

 9. Ihana rakennus!!Ehdotan navettaa jossa olisi muutama possu,ehdottomasti myös kanoja ja kukko sekä kyllä siellä lehmäkin olisi onnellinen,ja saisipa Eevertti ainakin tuoretta maitoa :)Näen jo mielessäni Eevertin aamulypsyllä 🙂

Vastaa