Juhlan tuntua

Eeverttilässä näyttää olevan vieraita. Taitaa olla ihan paikallisen rautatieläisten mieskuoron edustajia laulamassa ja puhumassa juhlapuheita Eevertille. Ilmassa on selvästi juhlan tuntua! Taitaa olla merkkipäivän vietto meneillään näin vuoden vaihtuessa. Taitaa ihan pyöreät vuodet olla menossa kun noin törstiä väkeä on saapunut paikalle.

Puhujat
Kolme charmanttia herraa

Juhlapöytäkin on katettu kaikille vieraille valmiiksi. Olkaa hyvä ja käykää pöytään ja nauttikaa talon antimista. Alakertaan on katettu suolapalaa ja salaatteja nakeilla – ihan perinteiseenkin tapaan. Täällä salissa on sitten makeampaa tarjottavaa ja asianmukaiset juomat tarjolla. Viihtykää hyvin!

Kattaus
Juhlakattaus

On tainnut juhlakalu ihan olla ahkerana keittiössä, kun on komea lautanen pieniä suolapalojakin syntynyt illan iloksi.

Suolapala
Suolapala

Säilyttäköön tämä vuosi sen mitä rakastat.
Tuokoon uusi sen mitä kaipaat ja
vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat.

Eevert toivottaa kaikille lukijoilleen hyvää vuotta 2011!

12 thoughts on “Juhlan tuntua”

  1. Tähtisumua, juhlan humua. Tinaa ja taikoja, parempia aikoja. Poreita ja paukkuja, uuden vuoden naukkuja. Onnellista uutta vuotta!

  2. Mistä noin komeat herrat on löytyneetkään. Selvästi sielunveljiä….
    Hyvää tätä vuotta :O))

  3. Komeat laulavat rautatieläiset ovat peräisin Eevertin syntyajoilta, kun harjoittelin nukentekoa. Siinä sivussa syntyi muutama ”sukulaismies” jotka eivät täyttäneet laatuvaatimuksia, mutta ehkä joskus löytävät paikkansa tarinassa.

Vastaa