Piti vähän kokeilla

No pitihän sitä ihan pikkuisen kokeilla kuitenkin.

Varsin mallikasta suoritusta en heti saanut aikaan, mutta kun kerran olen päättänyt kertoa kaikesta niin tässä tulee:

Leikkuulauta
Leikkuulauta ja puukko

Taitaa Eevert olla iltapalan tekopuuhissa.

Kalan mallinen leikkuulauta  ja puukko. Sen monimutkaisempaa ei ensimmäiseksi uskaltanut yrittääkään. Kunhan katsoin kuinka taipuu. Materiaali oli balsaa, joten aika hentoista, mutta leikkasi kyllä senkin. Hmmm… tuo maalauspuoli kaipaa hieman opettelua. Taidan ottaa taiteilevalta sukulaispojalta hieman yksityistunteja tulevaisuutta varten. Pääasia tietenkin on, että on hauskaa.

Puukko on tyttäreltä saadusta kahvitikusta. Se oli harmittavasti mennyt poikki käsilaukussa, mutta puolikas oli jäljellä ja siitähän syntyi oikein hyvä Mora. Enkä muuten työntänyt kahvitikkua sahaan vaan ihan muuten työstin.

Ensikerralla vaneria. Siihen saattaa kyllä mennä hetki aikaa, kun tämä 1:1 elämä vaatii osansa kuun loppuun saakka. Harrastaminen saattaa olla enempi blogeissa surffaamista. Mikäs sen mukavampaa illan päätteeksi.

Tästä on hyvä jatkaa 😀

11 thoughts on “Piti vähän kokeilla”

 1. Onnea uuden ostoksen johdosta, tuollaisesta haaveillaan Pahtarovan rakennusurakointifirmassakin 🙂
  Hieno leikkuulauta!

 2. Onnea uuden ostoksen johdosta, juuri tuollaisesta sahasta ollaan haaveiltu jo pitkään Pahtarovan rakennusurakointifirmassakin 😉
  HIeno leikkuulauta!

 3. Do diin, ajattelinkin että maltatko olla koittamatta….onneks et, hienoa jälkeä sait jo het tehtyä, ihan ihaillen niitä katselin :O))

 4. Kokeilu on onnistunut, varsin mallikas.
  Pöydällinen terveysruokaa kaiken lisäksi.
  Iloa uuteen vuoteen!

 5. Olettepa ihania! Lupaan tehdä vielä leikkuulautoja kunhan kunnon ”Sahakelit” alkaa.
  Lehdessä jo lupailtiin sahakelejä, mutta minusta siellä näyttää vain märältä 😉

  Lämmin kiitos tunnustuksesta. Ihan punastun ja sydänkin kiivaammin sykähtelee. Käyn sen poimimassa ja koetan toimia ansion mukaisesti joku päivä.

Vastaa