Hankintoja

Päiväretkeltä kauppakeskuksesta tarttui mukaan mielenkiintoisia minitavaroita askartelukaupasta. Pieni leikkuri osuu käteen kuin kynä. Terä on kuin pieni kirurginveitsi. Hieman huteraksi osoittautui ainakin tuossa omassani. Apuun tuli pieni tuki terän varren alle. Leikkuria on helpohko ohjata kynäotteen takia ja saa tehtyä vakaasti pyöreitä kulmia yms. Valmistajaksi paljastui Fiskars ja varateriäkin saa hankittua laitteeseen.

leikkuri
Mininapit ja minileikkuri valmiina palvelukseen

Samasta liikkeestä matkaan pääsi myös pieniä nappeja. Tarvitseehan Eevert toki vaatteetkin ja niihin on mukava laittaa sopivankokoisia nappeja. Värejä on riittävästi useampaankin tyyliin. Mistä sitä tietää millaisiin vaatteisiin vanha merikarhu kotonaan pukeutuu. Napit olivat hääaskartelujen osastolla. Liekö tarkoitettu jonkinlaiseen korttisomistukseen.

Vastaa