Mies lasikaapissa

Siipan elektrooniset harrasteet saivat tänään jatkoa.

Alkujaan Siippa vei minut LähiStoreen näyttääkseen minulle ne pienet korvanappi-kuulokkeet, jotka ovat aivan hukassa. Niitä on etsitty jo pidemmän aikaa, vaan hyvässä tallessa ovat edelleen. Minä epäilen, Siipan epäilevän, että olen kuitenkin tehnyt niille/niistä jotakin. 😀 Kumma oletus!

Talonrakentajan urani alkupaipaleella rakensin Eevertille suihkun vanhoista korvanapeista. Komea suihku tulikin, mutta sen koomin en ole korvanappeja käyttänyt 😉 Muistaakseni.

Suihkutila
Suihkutila ja kaikkea tarpeellista korvanapista

Siispä Siippa päätti näyttää tarkalleen millaista mallia etsitään. Ja ei kun kauppaan ja hyllyjä tutkailemaan ja esittelemään kadonnutta nappimallia.

Melko pian korvanappihyllyltä siirryttinkin muualle. Kuuluihan LähiStoren valikoimiin myös jos jotakin vimpainta, jota voi tarvita ihan ties missä. Niinpä ei aikaakaan kun mielenkiinto oli jo tiiviisti kiinnittynyt laitteeseen, joka minusta näytti vain mustalta pikkulaatikolta. Klik!

LähiStore on mielestäni muutenkin hieman outo kauppa. Hyllyilläkin hyvin vähän tavaraa, mutta liikkeen ohi ei voi poikkeamatta kulkea ja hyvin usein sieltä jotakin mukaan tarttuu.

Hetken aikaa käsittämättömiä keskusteltuaan ystävällisen myyjänuorenmiehen kanssa ryhdyttiin tekemään kauppoja. Palikka kassiin ja kas! Korvanapit olivat tältä erää unohtuneet.

Ja kyllä täytyy sanoa, että hyvät kaupat Siippa taas teki!

Jawbone, langaton kaijutin olikin pakattu varsin tukevaan ja mielenkiintoiseen pakettiin. Paksua kirkasta muovia. Aivan kuin luotu Eevertille matka-arkuksi.

Mies lasikaapissa
Mies lasikaapissa

Juuri sopivan kokoinen pituudeltaan. Pipo päässä ja tossut jalassa ei edes heilu mennessään. Edellinen matka-arkku oli koottu rullakaihtimen muovipäällisestä, joka kieltämättä helposti ruttaantui ja joutui varomaan, ettei herra vahingossa tuhoudu reissussa. Nyt sitä vaaraa ei enää ole.

Eevert voi mainiosti jatkaa kanssani myös matkailun parissa, turvallisesti. Olen joskus miettinyt että kaiken muun voi Eevertiltä helposti uusia, mutta ei kasvoja. Uutta samanlaista päätä en kykene luomaan sitten millään.

Voisikohan sen vakuuttaa?

 

Matka-arkku
Matka-arkku

Pitkällä sivulla on jopa pikkuinen hantaakki josta voi kiinnittää paikoilleen tai tyylikkäästi kantaa herraa lepoasennossa. Laatikkoon mahtuu lisäksi ne tarvikkeet mitä mahdollisesti reissussa tarvitsee. Nyt Eevert pakkasi jo valmiiksi itselleen matkalaukun. Voi olla, että vanha-herra suuntaa jo piankin itsensä uusiin seikkailuihin.

Muutakin mielenkiintoista löytyi samaisesta erittäin tukevasta myyntipakkauksesta.

Houkuttelevia pahviosia
Houkuttelevia pahviosia

Eevertin toinen ullakkohuone on vielä enempi varastotilassa. Tämäkin varmaan päätyy sinne jotenkin tuunattuna. Kunhan sitä tuunausaikaa nyt vain saisi itselleen järjestettyä.

9 thoughts on “Mies lasikaapissa”

  1. Olipa kätevä matkustuslaatikko! Meillä peikot kulkevat paikasta toiseen perunalastuputkiloissa, joten he ovat nyt hieman kateellisia Eevertille 😉

  2. Olipa löytö, sopivan kokoinen ja mukava, kun tullissa penkovat matkatavaroita, näkyy heti läpi. On taas hauska odottaa, missä Eevwrtti seuraavaksi ihmettelee maailmaa.

  3. Odotan aina aivan jännittyneenä sivusi aukeamista, että mitä ihanaa tällä kertaa ja tämäkään kerta ei tuottanut pettymystä…kaikki taas kertakaikkisen täydellistä, miten tuollainen mielikuvitus ja taito…. :O))

  4. Viihtyisä suikunurkkaus Eevertillä ja tuo matkustusarkku on oivallinen keksintö moiselle globetrotterille.

Vastaa