Lammasta ja kommentteja

Eevertin ostosretket ulottuivat edellisten lisäksi Jatan herkkukauppaan. Joskus sitä vaan ei voi olla ohittamatta 😉

Lammas näyttää oikein mehukkaalta ja hyvältä. Normielämässä en ikinä ole vastaavaan yltänyt. Siksipä jo vuosikausia tuttu savustaja on saanut kunnian valmistaa pääsiäisaterian lihaisemman osan valmiiksi. Toisaalta, jospa nyt kun on mainio malli lopputuloksesta olemassa saisi valmistettua vastaavan 1:1 koossa. Täytyy harkita. Enempi kai pyritään kutistelemaan normikokoisia pienemmiksi, mutta jos tällä kertaa tekisikin toisin päin!

Onko kukaan kokeillut? Paitsi Jatta jonka taikasormien kautta kaikki kutistuu käsittämättömän taitavasti.

Pitopalvelun herkkuja
Pitopalvelun herkkuja

Lammasta hedelmillä ja kotoista mämmiä. Kerma vain puuttuu, mutta eiköhän sekin löytyne juhlaan mennessä. Aikeet ovat ainakin jo valmisteilla. Kunhan saa aikaiseksi.

Maittava suklaamunakin on Eevertillä tarjolla. Näyttää oikein herkulliselta.

Viestejä Eevertille on blogiin tähän mennessä saapunut 883. Kiitos niitä kaikista!

Kisailu jatkukoon – tonni täyttyköön.

Narsissit
Narsissit

Aurinkoisin keväisin terveisin Eevert

 

5 thoughts on “Lammasta ja kommentteja”

  1. Kyllä on kaikki taas niin syötävän upeeta, ei voi kuin huokaista. Tuo munakin munineen ja lammas luineen…
    Hyvää kevättä teillekin, jospa toi lumentulo jo lakkais, mää alan olla siihen kyllä nyt kyllästyny vaikka lumesta tykkäänkin. Keväällä syntyneenä alkaa olla paineita :O))

  2. Oi oi mitä herkkuja! Ihan tässä nälkä tulee. Narsissi on kyllä niin keväisen kaunis, että saisi se kevät tosiaan jo tulla.

  3. Namskis! Jatan herkkut ovat ohittamattomia. Näitä tulee vähän joka tuvan pöydälle Malakoffeillakin. Ei voi kerrassaan mitään :-)!

  4. Pitäisiköhän Eevertille tuoda Saksanmaalta vähän paikallisia herkkuja? Kunnon merimies on varmaan niitä Hampurin satamassa aikoinaan maistellut. Kunnon bratwurstia ja hapankaalia sekä puhdasta saksalaista olutta palanpainikkeeksi.

Vastaa