Ritarit

Leiri siirtyi hetkeksi aikaan jolloin ritarit temmelsivät turnajaisissa. Rohan tallien mainiot ratsastajat ja esiintyjät hurmasivat sankan katsojajoukon hetkessä. Mielet ja kielet katosivat kauas aikaan jolloin kännytköitä ei vielä oltu keksittykään.

Helteinen kenttä koetteli leiriläisten kestävyyttä. Turnajaisväen varustus oli melkoisen lämmin sekin. Haarniskan alla esityksessä ritarin lämpötila lähentelee 80 astetta. Saunassa urheilemista siis. Ei käy katteeks näillä keleillä.

Hevoset ja ryhmä on ollut vieraanamme jo alkuviikon. Pitkän ajomatkan päätteeksi (Kemiön saari- Pieksämäki) hevoset ensitöikseen karkasivat pilttuistaan ja juoksuttivat ryhmän perässään viiden kilometrin päähän. Iltalenkki sekin. Ritareiden jalat valmiiksi rakoilla. Onneksi itse valmistetut keskiaikaiset jalkumet eivät erityisemmin osuneet kipeisiin kohtiin.

Ryhmä kiertää ja esiintyy kesät ja tekee varusteita ja harjoittelee talvikauden. Lisää ritareista Rohan tallien kotisivulta http://www.rohan.fi/index.html

Ritari
Ritari

 

Ritari
Ritari
Ritari
Ritari
Ritari
Ritari
Ritari
Ritari
Ritari
Ritari
Ritari
Ritari
Ritari
Ritari
______________________________
Kuvat ovat Siipan kamerasta. Omalle kameralle hevoset juoksivat aivan liian kovaa läpi tulen ja veden. Huima taistelu taisteltiin raakaan loppuun saakka.

2 thoughts on “Ritarit”

  1. Onpas komian näköistä menoa ja melskettä!
    Eikä kay näillä helteillä kateeksi. Kyllä pitää kunto olla kohillaan ja olutta kannu kaupalla, ekös se ollut ennen se pääasiallinen ruoka ja palkka.

  2. Juu ei kyllä kateeks käy tällä helteellä, viime kesänä kattelin samaisia ritareitä Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoilla :O)

Vastaa