Lahjaksi arvottua

Pieni talo, suuri maailma yllätti ihastuttavalla visakoivuisella yllätyksellä.

Yllättävä paketti
Yllättävä lähetys

 

Kauniin visakoivuisen pikkurasian lisäksi arvontapaketissa oli paljon muutakin ihastuttavaa ja tarpeellista. Rasiaa olenkin pyöritellyt käsissäni postin tulosta saakka. Uskomattoman kaunista puu onkin ihan lähietäisyydeltä. Taitavasti on tehtykin kaikkine yksityiskohtineen. Kaunis ja syvä kumarrus sinne päin! Rasiaan Eevert tallettaa jotakin merkittävää. Ensin mieleen tuli valokuvia, mutta jää katsottavaksi mitä sinne tulee. Eevert otti rasian heti käsiinsä ja ryhtyi raivaamaan sille tilaa kirjoituspöydältään. Ja hyvinhän se sinne mahtuukin.

 

Paikka valmiina
Paikka valmiina

 

Pikkuliina seurasi rasiaa pöydälle. Siinä on Eevertillä hyvä paikka tarkastella rasian aarteitaan.

Nyt hän enempi on keskittynyt puunsyiden kauneuteen kun sitä on hiottu ja taidolla käsitelty. Kaunis!

 

Rasia
Rasia

 

Keittiöön kulkeutui oitis kahvipurkki. Sellaista ei Eevertillä vielä ollutkaan ja kovana kahvimiehenä Pauligin purkki oikein lämmitti sydäntä. Paula-tyttö purkin kuvituksena palautti mieliin monet poikavuosiin kuuluvat hetket. Siihen maailman aikaan Paula-tyttöä seurattiin vähintäänkin yhtä innolla kuin  Suomen neitoakin. Pauligin kahvitehtaan symboliksi Paula-tyttö syntyi 1950 ja siitä pitäen Pauligin PR-työssä on ollut kaunis kahvikissa mukana. Ensimmäinen Paula-tyttö taisi olla Sinikka Kekki.

 

Paula-purkki paikoillaan
Paula-purkki paikoillaan

 

Hiusharja ja peili löysi paikkansa kylpyhuoneesta. Hiusharjaa Eevertillä ei ole ollutkaan joten hyvin tarpeeseen tuli. Vanhan herran harmaat hapset ovat vanhemiten tulleet oikukkaiksi eikä nykyään tahdo saada oikein kunnon Brylcreemiäkään mistään. Harjalla varmasti saa hankalatkin hiukset ojennukseen.

 

Peili ja harja
Peili ja harja

 

Takan päälle löysi tiensä vielä pieni kaunis jade-rasia. Siellä Eevert säilyttää solmioneulaansa ja kalvosinnappejaan. Ne ovatkin perintönä kulkeneet jo useamman miespolven yli. Parhaimpiinsa pukeutuneena ne ehdottomasti kuuluvat Eevertin scharmanttiin olemukseen.

Takka
Takka

 

Pikkurasia oikein hohtaa paikallaan takan päällä. Pikkukalakin sitä käy aika ajoin vilkaisemassa.

 

Jaderasia
Jaderasia

Lämmin kiitos näistä ihanuuksista Pieneen taloon, suureen maailmaan niin äidille kuin tyttärellekin.

______________________________________________________

Linkeissä Paula-juttua, Paulatytön synnystä sekä hauska Brylcreemi mainos

Ps. On muuten aina tosi hauskaa katsoa mitä kuvaan oikeasti tuli ja kuinka mietittynä kuvakulma on ollut kaiken innostuksen keskellä. Keittiön ”Paula-purkki” kuvassa viereinen kaappi on ihan kiinni seinällä olevassa hyllyssä. Eihän sitä oikeasti näe miten ne ovat ulkoa katsoessa. Kamera kun oli keittiössä sisällä. Hylly on kiinnitetty ja viereinen kaappi irtotavaraa joka on milloin missäkin kohtaa. Nyt sitten reippaasi keittiön sisäpuolella. Olen edelleenkin hieman enempi lankkumaalarin sorttinen, joten pikku yksityiskohdat on välillä miten sattuu 😉 Ajatus on tärkein – niinhän se toki on.

Ja hieman säädettyä keittiötä:

 

Keittiö
Keittiö enempi ojennuksessa

 

10 thoughts on “Lahjaksi arvottua”

  1. Kyllä osui kohdalleen tuo Eevertin arvontavoitto, kaikki niin tuiki tarpeellisia….Ja upea tuo palkinto olikin, minäkin olisin ottanut sen kiljuen vastaan…ja ihan mukavalta Eevertillä näyttää, kaikki on hyvin omilla pailoillaan… :O)))

  2. Ihanan voiton olet kyllä saanut! Ja tuo sinun takkasi, kuola valuu kun sitä katselee.. Kotivoiminkin yrittelimme sitä sahaa katsella mutta samat lauseet tulivat jokaisen suusta ’se on varmaan väärin koottu’ : D Täytyy joku päivä käydä siitä kuva nappaisemassa. Peiliä löytyy bilteman auto puolelta jossa on paljon muitakin korjausvälineitä 😉

  3. Ihanat rasiat, Molemmat omalla tavallaan aarteitten kätköpaikkoja.
    Laitin sulle sanat blogiini jo Eevertti tahtoo pohtia asiaa.
    Mukvaa syksyn jatkoa!

  4. Onnea Eevertille voiton johdosta. Ihanat ja niin käyttökelpoiset tavarat voittikin. Eevertin kotihan on niin tip top järjestyksessä. Ja täytyyhän se Eevertinkin siirrellä välillä huonekaluja niinkuin isossakin elämässä löytääkseen sopivat paikat kaikille tavaroille.

Vastaa