Joulun tervehdyksiä

Joulun välipäivinä on hyvää aikaa lukea joulutervehdyksiä. Siitä on tullut oikein tapa viettää rauhallista päivää. Ulkona myrsky on laantunut ja aamu valkenee seesteisenä. Aurinkokin hiljalleen pilkahtelee puiden takaa. Aamukahvin lomassa Eevert ryhtyy tutkimaan saamiaan kortteja ja tervehdyksiä.

Kyllä niitä on tullutkin!

 

Joulukortit
Joulukortit

 

Eevertillä on tapana kerätä kortteja pieneen pussukkaan seinällä. Aikaa myöten kortteja on kerääntynyt hyvät määrät, sillä ne tulee aina säästettyä seuraavaan vuoteen. Silloinkaan ne harvemmin päätyvät muualle kuin joulukorttilaatikon pohjalle edellisten vuosien korttien seuraan 😉

 

Korttien lukemista
Korttien lukemista

 

Keneltä tämä hauska joulupukkikortti taas olikaan, mietiskelee mies ja ryhtyy lukemaan uudelleen kaikkia kortteja. Voi, sehän on ihastuttavalta Villa Charlotten Rouvalta. Taisimme tavatakin viime kesänä eräässä kulttuuritapahtumassa Turun seudulla. Oli se vain niin viehättävä ja tyylikäs Rouva, muistelee Eevert posket punertuen mukavasta kohtasamisesta. Ja että on vielä  muistanut, näin pitkän ajan jälkeen. Saattaapa pienen herkkyyskyyneleen huomata miehen poskelta vierähtävän.

Kovin on tunteikasta tämä korttien lukeminen tälläkertaa.

Toinen kortti on askarreltu itse. Kaunis ja moniulotteinen jouluntoivotus. On siinä tarvittu tarkkoja sormia kun on kerros kerrokselta aseteltu jouluntuojat valmiiksi kuvaksi. Aikansa tutkailtuaan Eevert katsoo kortin sisälle. Maija on muistanut Eevertiä näin kauniisti.

Kortin mukana tuli myös kalenteri tulevalle vuodelle.

 

Kalenteri
Pienennetty kalenteri vuodelle 2012

 

Sydänlasten ja -aikuisten kalenteri. Sydänlapset ja -aikuiset ry – Hjärtebarn och -vuxna rf
on vuonna 1975 perustettu valtakunnallinen synnynnäisesti sydänvikaisten ja heidän läheistensä etuja ajava järjestö.

Heidän ja heidän perheidensä tukemiseen tehty kalenteri. Tärkeää asiaa tuumii Eevert ja hellästi selailee sivuja ja päättää asettaa kalenterin keittiön seinälle.

 

Tammikuu
Tammikuu

 

Eevert löytää kalenterista yhteystiedot. Oikein hyvä, sillä kalenterilla voi ilahduttaa läheisiään samalla kun auttaa tärkeässä työssä. Kurkkaa TÄNNE, jos kaipaat omaa (1:1) kalenteria.

Kiitos Maija ja Eija.

 

Ministäminen
Ministäminen

 

Ministämisen tein valokuvaamalla ja tulostamalla. Pikkukalenterista jäi kesäkuu vahingossa pois, mutta ehkä Eevert lomailee silloin eikä huomaa koko asiaa 😀

 

 

4 thoughts on “Joulun tervehdyksiä”

Vastaa