Tiesitkö mitä pukki tekee nyt?

Eeverttilän talo on saanut olla rauhassa jonkin aikaa. Kappelityömaa ja muut hankkeet ovat vieneet huomiota muualle. Itse asumiskerros on kohtalaisessa paraatikunnossa ja satunnaisten kävijöiden tutkittavana.

Ullakkokerros sensijaan on ollut ”suljettuna” vissiin jonkin aikaa. Siippa harrasteli kameran kanssa ja kokeili hieman sitä ja tätä. Avasi sitten ullakkokerroksen ja löysi pukin nukkumasta. Viimeksi pukki nukkui Eevertin olohuoneessa joulupäivästä alkaen.

Jossain vaiheessa pukki on siirtynyt kiireisten emäntien tieltä ja jäänyt talon väeltä unohduksiin. Vaan mikä on pukin nukkuessa ja uneksiessa ties kuinka viehättävistä tonttu-neidoista.

Pääsiäispukki uneksimassa

 

Rengin huoneessa näytti olevan renkikin huitsallaan kissansa kanssa.

Jätetään herrat jatkamaan uneksimista.

Kuva siipan otos.

3 thoughts on “Tiesitkö mitä pukki tekee nyt?”

Vastaa