Tunnustusta

Sain ilokseni vastaanottaa Petruksen Piparkakkujen blogin kautta Liebster Blog tunnustuksen. Tunnustuksia ja huomioita on aina mukava saada. Siis lämmin kiitos Petrus!

 

 

Piparkakkusivustolla olen viihtynyt usein. Itse en osaa leipomisesta alkeitakaan, mutta aina suurella mielenkiinnolla perehdyn tähän kädentaitojen ihmeelliseen maailmaan. Lisäksi Petrus on taideteostensa ohella tuonut ison joukon niin Turun kuin koko valtakunnankin historiaa hyvin mielenkiintoisella tavalla esiin. Tunnelmalliset kuvat ilahduttavat myös lämpimästi jkaisella vierailulla.

Päädyin Petruksen Pipiparkakkujen sivustolle etsiessäni joululahjaksi saamieni pikkulautasten tarinaa. Sieltä kaivattua tietoa olikin tarjolla. Siitäpitäen olen ollut säännöllinen vieras blogissa. Käykääpä tutustumassa.

Niinkuin on tapana niin hyvä laitetaan kiertämään ja muistetaan blogeja joilla sääntöjen mukaan on alle 200 lukijaa. En ihan tiedä miten se määritellään vai liittyykö valinta jonkin tietyn blogijärjestelmän juttuihin.

Valitsen tälläkertaa erityismaininnan ja vähintäänkin sanallisen tunnustuksen

1. Mainan Mummulalle, jonka seurassa olen saanut viettää monta mukavaa hetkeä. Toivotan Mainalle oikein hyvää lomaa!

2. Tytölle ja hauvoille joulupukinmaassa, sillä teidän touhujanne on ollut ilo seurata. Valitettavasti linkki ei kaikille näy.

3. Legotestamentille, jonka varsin kunnianhimoinen askartelu on vasta alussa.

4. Yhden varaan blogille jonka vasta löydän…. ja missä vierailen ensimmäisen kerran.

5. Ja viimeisen varaan Sinulle – lukijani – poimi itsellesi, olet sen ansainnut.

 

Ja sitten ne varsinaiset säännöt:

1. Kopio ja liitä palkinto blogiisi. 
2. Kiitä tunnustuksen antajaa ja linkkaa hänen bloginsa.
3. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on siis alle 200 lukijaa), linkitä ne tähän ja kerro heille antamastasi palkinnosta kommentilla.
4. Toivo, että ihmiset joille annoit palkinnon, antavat sen eteenpäin viidelle suosikkiblogilleen.

 

Vastaa