Portaita

Kappelin kivijalan noustua korkeammalle tuli pakottavaksi tarpeeksi saada jonkinlaisia portaita aikaiseksi. Hankalaa on vanhalle Suntiollekin pakkilaatikoiden päältä kivuta kappelitilaa huoltamaan.

Siispä tuumasta toimeen. Esille rakettikkuja, kahvitikkuja, balsaa, Englannista tuotuja kiviharkkoja ja tiiliä, Kanarian dyyneiltä kerättyä hienoa hiekkaa, Siipan kätköistä hiekkapaperia ja liimaa.

Neljän tunnin aherruksen jälkeen portaat näyttävät portailta. Työ jää vielä kesken, mutta ainakin Suntio pääsee nyt helpommin kulkemaan.

Suntio portailla

 

No kas, nyt just muistinkin miksi tuo vihreä pyyhe oli aikaisemmin taitettuna 😀

 

4 thoughts on “Portaita”

  1. No niin, aikamoinen vauhti on täällä, urkuja ja portaita ja pytinin korotusta siihen tahtiin, että huimaa. Tunnit kuluu hurahtaen,- täällä on harjoiteltu yhtä monta tuntia kutistejuttujen tekoa ja yksi ongelma on yli muiden. Uunissa jokaiseen tulee oikeaan reunaan suttua eli värit leviävät.

  2. Kyllä nyt suntion on hyvä mennä kirkkoon noin hienoja rappusia pitkin… ja hyvä idea tuo pyyhkeen käyttö nurmikkona. Tuohan voi olla vaikka koristekäytävä nurmikossa :O)

  3. Kyllä tämä on sitten upea.!
    Ja ei tarvii olla kuin hetki lukematta, niin täälläkin on tapahtunut vaikka mitä. Viimeksi oli musiikki vasta hankittu ja nyt se on sitten jo asennettu ja siitä aiheutuneet toimenpiteetkin tehty.
    Ja tuo pyyhe on kyllä oiva nurmi. Ihan kuin olisi siirtonurmea jostain vähän hinnakkaammasta kasvattamosta. Vai miksi niitä paikkoja sanotaan josta nurmi kaavitaan rullalle.

Vastaa