Nukkekoti Väinölän tapaan

Tänään se saapui!

Nukkekotikirja jota alunperin haaveilin vaikkapa joululahjaksi, mutta en sitten malttanut odotella niin kauan 😀 Monessa blogissa oli kirjaa jo käsitelty joten olihan se tilattava mitä pikimmin.

 

Nukkekoti Väinölän tapaan

 

Kirjassa riittää tutkimista pitkäksi aikaa.

Eevertin talon kalusteissa on ollut valmistuslistalla pitkään pari nojatuolia. Kankaat ja kaikki ovat olleet valmiina jo kauan. Itse työ on odotuttanut itseään. Suunnitelmissa on ollut Pormestarintuolit. Vanhoja kalusteita olen tutkinut ja miettinyt rakennetta jne. Kaavoja en ole saanut aikaiseksi piirrellä. Lopun kesäloman ajankuluksi olin työn aloittamista kaavaillut.

Ja kuinka ollakaan ensimmäinen aukeama joka Marian upeasta kirjasta avautui sisälsi ohjeet tuon haaveillun tuolimallin kaavoista!

Lämmin kiitos Marialle kirjan tekemisestä ja Väinölän avaamisesta ohjeineen päivineen!

 

2 thoughts on “Nukkekoti Väinölän tapaan”

  1. Kiva että sait omasi! Ja hauskaa, että aiot käydä käsiksi pormestarinkalustoon. Minä olen sitä katsellut tässä, mutta se tuntuu näin alkuun vähän vaikealta. Varsinkin nojatuolit kyllä haluaisin omaan talooni. Eeverthän on niin kätevä, että hänen verstaassaan sellainen kyllä valmistuu, oma puuseppäni (eli minä itse) en ole niin kätevä käsistäni – vielä! :O) Hauskoja lukuhetkiä!

Vastaa