Syystervehdys Eijalta

Reissujen lomassa Eevert viivähtää kotitalollaan arkisemmassa elämässä. Päivittäin talon kulmilla käy postimies jonka kanssa Eevert turisee päällimmäisimmät kuulumiset. Heistä onkin tullut aikaa myöten oikein hyvät ystävät.

Menneellä viikolla postimies tuli kirjeen kanssa. Kirje näytti sen verran merkittävältä että hän päätti tuoda sen ihan ovelle saakka. Postimiehelle ystävällinen Eevert tarjosi keittiössää ihan nisukahvit.

Kirjeen avaamisen aikaan Eevert halusi ollla itsekseen. Postileimasta hän tunnisti ystävänsä naapurikaupungista.

Kirjeestä paljastui muutama kyltti ja oveen asetettava tiedonanto sekä ihastuttava pikkuinen japanilaishenkinen alusta.

 

Kylttejä ja alustoja

 

Moni varmaan jo tunnistaa, että ihastuttavat kutistemuovi kyltit ovat Eijan käsialaa. Kiitos Eija jälleen mieltä hivelevästä yllätyksestä. Ovikylttiä ja postilaatikkomerkkiä Eevert on kaivannut pitkään. Kalamajaan tarvitaan tietenkin ilmoitus siitä milloin mies on pikkulammellaan kalassa. Niinpä satunnaiset kulkijat tietävät odotella kahviseuraa itselleen.

Japani-aiheinen alusta päätyy Eevertin japanilaiseen kammioon.

Eevert kiittää ja pokkaa 🙂

4 thoughts on “Syystervehdys Eijalta”

  1. Voi miten onkin mukavaa postia posteljooni tuonut.
    Tuo informatiivinen kyltti on tuiki tarpee, niin paljonhan Eevert retkeilee ja kalastelee. Ihanat.

  2. Eevertin seikkailut on nautittavaa luettavaa! Onkohan hän koskaan harkinnut IFI-kirjaa tms. vastaavaa valokuvakirjaa seikkailujensa kohokohdista? Siellä on mukana nimittäin tosi kivoja kuvia, joista saisi hauskan kuvakirjan myöhemminkin!
    Kiva kun Eevertillä on niin ajattelevaisia ystäviä. Sellaisia aina tarvitaan!

Vastaa