Aamuhämärää

Niin se vain vilahti taas yksi viikonloppu, eikä aikomuksena ollutta mineilyyn uppoamista tapahtunut. Mikähän tässä odotuttaa ilmaantumistaan 😀

Sensijaan aamusella on mukavaa sytytellä taloon valot ja mietiskellä mitä siellä mahtaa tapahtua. Oikein kun kahvikupin takaa katselee niin melkein näkee varjojen vilahtavan ikkunoissa. Hyvä mielikuvitus.

 

Talo hämärässä

 

Aikaisen se on Suntiokin liikkeellä ja Kappelia päiväkuntoon laittamassa. Näinköhän herrat nautiskelevat yhteiset aamukahvit kun niin lähekkäin asustavat? Eevertin kahvipannusta riittää aina vieraille kupposet pikkuisessa keittiössä.

Vai onkohan niin että Suntio on peräti saanut kortteerin Eevertin yläkerrasta. Eipä olekkaan tullut ajatelluksi missä muualla Suntio liikkuu kuin Kappelissa.

 

Valoa ikkunoissa

 

Pöydänkulmalta kuvattuna väkisinkin kuvasta tulee kellertävä. No, sellainen talo on päivänvalossakin, mutta takana oleva seinä on valkoinen. Kappelin katto ei ole kunnolla paikoillaan kun valo vilkkuu räystään alta.

Oikein hyvää viikkoa kaikille kävijöille ja lämpimät kiitokset monista mieltä lämmittävistä kommenteista!

Kiitoksena Eevert ojentaa Sinulle kotipihastaan viimeisen kukkijan. Syksy saapuu.

 

Hehkuva krassi

 

 

 

10 thoughts on “Aamuhämärää”

 1. Kaunis valaistus, mutta nytpä huomasinkin että Eeverttihän asuukin isommassa talossa. Minä kun jostain syystä olin ajatellut pientä ja tunnelmallista mökkiä…. Ja tuo suntio on kyllä ihana, aina tulee oma suntio mieleen… :O))

  1. Olen joskus miettinyt miksi tulee esim kuvattua Eevertin juttuja vain parissa huoneessa. Keittiössä ja olohuoneessa. Kuitenkin talossa on lisäksi eteinen, sauna, kylpyhuone, rengin kammari ja japanilainen kammio (joka ei kuulu oikeastaan tarinaan, mutta on rakennettu ulakkotilaan pienemmässä mittakaavassa)

 2. Oi oi! Mikä ihana valo..♥
  -Tuli mieleen, että pitää muistaa kiireesti aloittaa D-vitamiinit, ennen kun syys ihan pimenee.
  Terkkuja!

 3. En ole aiemmin hahmottanut, että Eevertillä on näin iso talo! Upea – ja miten mukavalta tuo valo näyttää.

 4. Koko talon kuvia löytyy vaikka tuolta yläpalkista kohdasta ”Tietoja talosta”.
  Eivät ole ihan tämänpäiväisiä, mutta viitteitä antaa.
  Täytyykin pistää kokotalon nykytilan esittely joku päivä esille.

 5. ihanan tunnelmallista!mun pitäis nyt kans ryhdistäytyä ja laittaa omat talot jonkinlaiseen kuntoon,kaikki on jostain hiukan rempallaan.

 6. Vastavierailulla kommenttisi ansiosta, ja voi miten rakastuinkaan tuohon kappeliisi. Mielettömän ihana, niin tunnelmallinen ka,unis ja idyllinen sekä sisältä että ulkoa. Vilkkukoon vaan valo räystään alta, ihastuttava se on joka tapauksessa 😀

 7. Voi miten kaunista ja tunnelmallista ja parempaan vielä on menossa, ”ruokaa”, niin kauniilta se näyttää!

Vastaa