Talo

Voi ihmettä! Sehän näyttää jo talolta!

Kattopalaset ovat olleet käsittelyssä ja loppuvalmistelujen kohteena. Tai eihän varmaan mikään lopu, mutta saatetaan siihen kuntoon että voidaan koota. Ja kummasti muuttaa talon näköä kun siihen laitetaan katto.

Talo
Eevert Taavitsaisen talo

Ja jos ihan tarkkoja ollaan niin se varsinainen kiinnitys tulee isännän taholta. En sitten saanut koko kattorakennelmaa kasaan niin että se olisi ollut suorassa. Onneksi muutkin saavat osallistua projektiin 😉

Ullakko
Ullakko

Ja tässä vielä kurkistus ullakolle, missä on Eevertin makuusoppi.

.

Aika vähän talossa on mitään 😀

10 thoughts on “Talo”

 1. Tulin vastavierailulle blogiisi kommenttisi kautta.
  Oletpa tehnyt hienoja juttuja vaikka mistä materiaalista. Eilen kyllä itsekin pyörittelin jos vaikka mitä ”roskaa” käsissäni ja mietin jos pitää säästää… Mies varmaan kohta vie kallonkutistajalle. ;oD

 2. Kummasti on tämän myötä silmät avautuneet haravoimaan ties mitä kummallisuusksia. Jostain blogista tai keskustelusta poimin itselleni sellaisen viisauden että jos et varmasti tiedä mihin jotakin käytät niin säästä niitä enintään 10 kpl.
  Olen jo säästänyt ties mitä ilman selkeää kuvaa siitä mitä niistä tulisi tai tulisiko koskaan. 😀

 3. Hei kiva, kun kävit kylässä 🙂 sinulla on ihana nukkekoti sauna on upea ja olet keksinyt tehdä kaikkea kivaa, mukava seurata sinun blogia. Nukkekoti Jie

 4. Hei
  Kiva kun kävit vierailulla ja jätit kommenttia! Sen perusteella löysin tänne. On niin mukava löytää uusia blogeja.
  Hyvältähän täälläkin näyttää. Erityisesti ihastuin saunaasi. Mukavaa seurailla edistymistä jatkossakin.

 5. Tervetuloa taloon! Muiden blogja selailemalla oppii paljon tästä harrastuksesta. Samoin saa ihastellen nauttia miten valtavasti kädentaitoja ihmisillä on. Nukkekoteiluun olennnaisena osana tänäpäivänä näyttää kuuluvan blogin pitäminen. Blogeissa kurkistelenkin sinne alkutaipaleille. Tämä on itselleni muistikirja siitä mitä ja miten talo rakentuu ja muokkaantuu.

  Kenellä mahtaakaan olla se ensimmäinen nukkekoti-blogi kautta aikojen…

 6. Mukavaa kun kävit kylässä. Kaunis nimi tuo Linda! Omalla tyttärellänikin on sama nimi, tosin häntä kutsutaan toisella nimellä enemmän.

Vastaa