Vihta vai vasta?

Joku aika sitten Eevert sai postilähetyksen kaukaa Pohjolasta. Lähetys kierteli maailmaa jonkin aikaa, niinkuin Eevertkin monesti. Viimein lähetyksen päästyä perille ilo ja lämpimät ajatukset ja tunteet täyttivät Eeverttilän hetkessä.

Eevertin sauna on pitkään ollut vailla erästä merkittävää ja saunomiseen olennaisella tavalla liittyvää tarviketta. Nimittäin vihtaa tai vastaa. Eevert kun on monen sukuhaaran ympäröimä niin molemmat nimitykset tuolle oivalle välineelle ovat tulleet tutuksi jo pikkupojasta lähtien.

Hieman Eevert saa töitä tehdä ennenkuin saunomaan vihdallaan pääsee. Mutta tavoitteena on ainakin juhannussaunan lauteilla jo vihtoa oikein olan takaa.

 

Tarpeellinen saunomisväline
Tarpeellinen saunomisväline

 

Lämpimät kiitosket Ainolle ilahduttamisesta!

 

 

6 thoughts on “Vihta vai vasta?”

  1. Oikeeseen aikaan, kun juhannuksen tienoilla vihdakset asettelee niin hyvä tulee!
    Ja vai vihta vai vasta?? Ei kahta sanaa, yksi riittää, ja sehän on VIHTA. 😀

  2. Heh siinäpä pohtimista vihta vai vasta. Jos ei jaksa liimata lehtiä vastaan niin voihan sitä ripotella lehdet saunan lattialle kuin oisi lehdet pudonneet saunomisen tiimellyksessä.

  3. Ihanat vihta-ainekset. Tai vasta. Kummatkin käy ja itse asiassa, kun tätä mietin, niin käytän molempia enkä edes osaa sanoa miksi jonain kertana se on vasta ja jonain vihta. Riippuukohan kuulijasta kumpaa käytän… pitääkin oikein panna tutkimus pystyyn.

Vastaa