Isänpäivä

Sunnuntaina vietetään isänpäivää.

Vuodenkierrossa olemme tulleet kohtaan jolloin muistetaan erityisesti isää. Isää on syytä juhlistaa ja kunnioittaa kunkin perheen perinteisin menoin. Isät ovat tehneet elämässämme paljon. Lukuisat isät ovat olleet rakentamassa maatamme sellaiseksi missä saamme nyt elää. Mistä sinä haluat tänään kiittää isää ja isiemme isiä?

Kaikilla ei taida olla isää lähellä. Sellaista isää jonka kanssa voi puuhastella mukavia asioita. Pelailla tai käydä vaikka katsomassa jääkiekkoa, mietiskelee Eevert. Eevert on ollut useammalle nuorelle miehelle mieskaverina. Se on ollut mukavaa ja vastavuoroista, sillä Eevertinkin mieli on virkistynyt yhteisestä tekemisestä.

Miestenpäivänkakku
Miestenpäivänkakku

Tälle päivälle täytyy keittää kunnon kahvit ja laittaa kakkua pöytään.

Tervetuloa kaikki juhlistamaan meidän miesten päivää lapsellisuudesta riippumatta, toivottaa Eevert.

Sunnuntaina tahdon onnitella kaikkia tärkeitä miehiä lasten elämässä: isiä, isoisejä, sijaisisejä, mieskavereita, naapurin setiä ja kaikkia niitä miehiä jotka ovat pienten ja isompien ihmisten arjessa mukana antamassa ymmärrystä ja turvaa kasvamisen keskellä.

 

 

3 thoughts on “Isänpäivä”

  1. Omaan isään en ole juurikaan väleissä, isänpäivätoivotuksetkin jätin laittamatta, mutta sitäkin suuremmalla syyllä halusin omalle miehelle järjestää kivan isänpäivän 🙂 Kakkua en tosin kerennyt leipomaan, mutta syömässä käytiin 🙂

Vastaa