Nukkekotilehti

Joku aika sitten oli minimaailmassa Suomen ihanin nukkekoti-blogi 2012 kisa menossa. Suureksi hämmästyksekseni sijoittui Eevert Taavitsaisen talo kolmannelle sijalle. Lämmin kiitos kaikille silloin blogia muistaneille lukijoille.

Arvomerkki on näkyvillä sivun oikeassa laidassa muistutuksena kaikista Eevertin ystävistä ja kannustajista.

 

Nukkekotilehti
Nukkekotilehti

 

Nukkekotilehti on vuoden 2013 aikana julkaissut kisassa sijoittuneiden blogien taustoja ja esittelyjä. Nyt viikolla ilmestyneessä lehdessä oli mukana myös Eevertin juttu.

Lehteä voi tilata Facebookin nukkekotikirppiksen tai Nukkekotiyhdistyksen kautta. Yleisimmin lehti on nukkekotiyhdistyksen jäsenlehti ja tulee jäsenistölle kotiin. Kannattaa tutkia ja liittyä mukaan jos/kun tuntee kutsumusta tämän rikkaan harrastuksen pariin ja sen kautta yhteisöllisyyteen niin koti- kuin ulkomaillakin.

Kiitos toimitukselle kauniista taitosta ja runsaasti lukemista sekä ihailemista sisältävälle lehdelle. Lehti on huomattavan laadukas ja sitä esittelee mielellään läheisilleen ja ystävilleen joita tapaa arjessa. Lehden sivumäärä on viimeaikoina ollut kunnioitusta herättävä. Sisältö laajasti miniatyyrimaailmaa valottava kaikkine juttuineen ja ohjeineen mitä sen kautta on saanut kokeiltavakseen. Jos vielä kehun niin painotyö on myös laadukasta kaikinpuolin. Joko lähdit liittymään yhdistykseen?

Tässä poimintaa lehdestä Eevertin osalta:

 

Artikkelin alku
Artikkelin alku

 

Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu

 

Toinen aukeama
Toinen aukeama

 

Jutun loppu
Jutun loppu

 

3 thoughts on “Nukkekotilehti”

    1. En tiedä Nukkekotilehden toimituksesta tai tuottamisesta mitään. En taida olla enää jäsenkään.

Vastaa