Eevertin elämää 360°

Kosken kuohuja
Eevert kanavan rannalla

Eevertin talossa on ollut salainen tarkkailija ja raportoija. Millaisia tapahtumia ja tunnelmia talossa on ollut erään illan, yön ja aamun tunteina. Sitä voi vain ihmetellä ja kummastella. Mitä arvelet tapahtuneen talossa? Onko kenties Paavo käynyt kylässä?

 

Siipalla on jonkin aikaa ollut tutkittavana Go Pro- aktiviteettikamera. Nyt sille löytyi pyörivä alusta jolla voi taltioida 360° kuvaa kohteesta. Tämä on siis Siipan askartelun tuotoksia tälle viikonlopulle. Miehen kädet ovat ehkä joskus hieman isot nukkekotiin, mutta tulipahan sitten sitä Eevertin salatumpaa elämää valotettua samalla.

 

 

5 thoughts on “Eevertin elämää 360°”

  1. Olipa hieno esittely Eevertin viihtyisästä talosta.
    Jaa jaa, taitavat Eevertin lemmikit olleet jo aikaisen kevään tulon huumassa ja siinä iloisessa menossa joku tavara ”vähän” siirtynyt paikoiltaan 😉

  2. Mitäpä, jos Eevertti onkin tavannut jonkin viehättävän naisihmisen ja tuonut hänet kauniiseen kotiinsa!

Vastaa