Tuliaisia

Eevert ja vieraat viettivät oikein mukavan japanilaisen illan. Tarjolla oli Eevertin huolella valmistamia susheja, misokeittoa ja muita asiaankuuluvia makuja kaukomailta. Tarinoita kerrottiin ja muistoja kertailtiin monelaisilta matkoilta maailmalta.

Vieraat ilahduttivat Eevertiä runsailla tuliaisilla.

Tuliaiset
Tuliaiset

.

Työkalupakki välineineen tuli tosi tarpeeseen, sillä niin paljon rakennettavaa vielä on talossa. Ja nyt eivät Eevertin työkalutkaan enää jää mikä minnekin kun on oikea säilytyspaikka olemassa.

Pullo parasta ranskalaista kuohuviiniä työkalupakin kyljessä ilahduttaa Eevertiä erityisesti, sillä tunnetusti Eevert keräilee erilaisia juomia vaikka ei niitä itse nautikaan. Mahtaneeko mies joskus rakentaa oman viinituvan talon uumeniin? Kuka tietää…

Pakki paikoillaan
Pakin sisältö hommissa

.

Eevert pääsikin heti seuraavana aamuna hommiin. Eteisen laudoitus on jo pitkään ollut kesken, mutta nyt työt luistaa kuin leikiten kun on kunnon vehkeet.

Jatkotyöskentelyyn
Muita illan aarteita

.

Ja mitä muuta tarpeellista illanvietosta jäikään… Aivan upeita mahdollisia piirakkavuokia, nauhoja ja naruja tarvitaan aina johonkin. Keltaiset tulppaanit ovat aina olleet Eevertinkin lempikukkia, joten sellainenkin oli tarpeen säilöä talteen, vaikka eivät Partaharjun kasvihuoneilta olleetkaan kotoisin. Sieltä kuulema löytyvät kotomaan parhaimmat kukat. Kannattaa käydä, kun sielläpäin liikkuu.

2 thoughts on “Tuliaisia”

Vastaa