Suunnitelmia

Aamusta asti on talossa kuulunut epävireistä viheltelyä sen verran, että pikku Tenho-koira on tuon tuostakin ravistellut päätänsä. Mitä kummaa täällä tapahtuu.

Eevert on ottanut esille matkalaukkunsa ja etsinyt sieltä täältä siihen täytettä. On kirjaa ja pyyhettä, vaatetta ja kenkää…

Pakkausta
Pakkausta

 Vanhan hetekan päälle on kasaantunut jo paljon tavaraa. Meinaako mies todellakin saada ne kaikki mahtumaan matkalaukkuunsa?

Jokaisessa huoneessa tuntuu olevan erilaisia kasoja.

Olohuoneen pöydälle on ilmaantunut kamera. Se vanha uskollinen, joka on elänyt miehen kanssa monet reissut ja seikkailut.

Kamera
Kamera

 Kylpyhuoneessakin on touhuttu kovasti. Mukaan on lähdössä parranajovehkeet ja hammasharja. Melko tarkkaa pakkaamista on meneillään.

Hammasharja
Hammasharja

 Lääkekaapin antimistakin tulee poimittua ainakin hiilitabletteja. Niitä ilman Eevert ei yleensä lahde mihinkään 😀 Usko hiilitablettien kaiken kattavaan parannusvoimaan on suunnaton. Siksi niitä on aina useampi purkki varastoituna lääkekaappiin.

Hiilitablettivarasto
Hiilitablettivarasto

 Arvaatko mitä suunnitelmia miehellä on?

Minkä tai mihin liittyvän tapahtuman tai kokemuksen toivoisit kuulevasi Eevertin touhuista?

______________________________________________

Kuvissa on mukana muilta saatuja ihanuuksia. Jätä kommentti kun löydät omasi 🙂 

6 thoughts on “Suunnitelmia”

  1. Joskus olen tehnyt tuollaisia pussukoita jossa peili ja kampa, olisiko sellainen ehkä Eevertin hyllyynkin päätynyt? Mistä tuon miehen matkoista selvän ottaa, kulkee maita ja meriä, joskus sentään kuvan laittaa.

    1. Juurin niin 🙂
      Pysyy miehen vallattomat kutrit ojennuksessa reissussakin kun on kunnon vehkeet mukana.

  2. Reissussa on tiiviisti mukana. Tarttis pari tarraa saada laukun kylkeen lisää 🙂

Vastaa