Hiekkapiha

Pikkumaailmassa on yksi sellainen piirre jota ei oikeastaan juuri muissa todellisuuksissa niin selkeästi huomaa. Siellä voi tapahtua asioita ja tapahtumia sellaisena kuin tekijä ne haluaa tapahtuvan. Moni asia seuraa reaalimaailmaa ja tapahtuu niiden lainalaisuuksien mukaan minkä moni tunnistaa myös elämässä tapahtuvaksi. Toisinaan kaikki tapahtuu ihan muiden mielenliikkeiden mukaan ja ajoittain ihan päinvastoin kuin mitä voisi olettaa 🙂

Ulkona myllää tuuli ja tuiverrus mutta pikkumaailmassa tapahtuu jotakin ihan muuta. Lumesta ja loskasta tai myrskystä ei ole tietoakaan. Yhdessä hetkessä kaikki lumikinoset sulivat ja hiekkainen piha paljastui talven lumien jälkeen.

Hiekka valtasi pihan
Hiekka valtasi pihan

Vihreää ja muuta kasvillisuutta ei juuri vielä näy, mutta keväthän on ihmeitä täynnä 🙂  Jokunen ikivihreä tuija ja seinäköynnös tms. vain värittää näkymää.

Kalusteet
Kalusteet

Pihakalusteet tulivat kovaa kyytiä jo paikoilleen. Pissaava poikakin aloitti taukoamattoman lorotuksensa kevään kunniaksi.

Pihan perällä on puuvessa
Pihan perällä on puuvessa

Pihan perällä olevan puuvessan Eevert siivosi ensitöikseen. Mikä sen mukavampaa kuin viettää hetki rauhassa ja kuunnella lintujen liverrystä hyvän lukemisen kanssa.

Hiekkapaketti
Hiekkapaketti

Pihahiekka on muovailtavaa Taikahiekkaa, jota löysin vuodenvaihteen messuilta. Pakkohan sitä oli kokeilla. Ei pitäisi kuivua niin että pölisee pitkin huoneistoa. Katsotaan.

Hyvää kevättä kaikille!

7 thoughts on “Hiekkapiha”

 1. Kuinka viehättävää! Kevättä ilmassa ja kesä mielessä.
  Minäkin ostin jo Auringonkukansiemeniä Ikeasta, toivossa on hyvä elää 😉 Ulkona on kyllä lunta niin paljon, että voisin postitella sitä ympäri maailmaa, eikä loppuisi heti…
  Kiitos hiekkavinkistä. Pannaan korvantaa!

 2. Eevertillä on jo talvi takana, minä vielä haikailen hiihtämään 😉
  Onpa viehättävä piha! Odotan kokemuksia hiekasta. Näyttää raekooltaan hiekkapuhallushiekan kaltaiselta mutta oikea hiekan väriseltä. Kiitos vinkistä ja linkistä!

 3. Varmaan tuon hiekan jossain kohti kerään pois.
  Jos Eevertillä olisi joskus lapsia kylässä ja pihassa hiekkalaatikko, niin varmaan olisi kakkuja ja linnoja tehtynä 😀
  Tarvii varmaan kokeilla. Niiden pitäsi pysyä kasassa niin kauan kuin on tarpeen.

 4. Kevättä täälläkin odotellaan, mutta nautitaan nyt vielä hetken talvesta. Viime öinen myrsky on mennyt ohi ja aurinko paistaa. Luisteluilma on mitä parhain. Maisemia voit ihailla virtuaalisesti täältä http://sillanluistelu.fi/

 5. Ihana piha. Enpä ole tuollaisesta hiekasta kuullutkaan, mutta kuulostaa mainiolta nukkekodin pihaan.

 6. Ihana piha! Oikein keväinen fiilis tuli. Hiekka asioita tääläkin on mietitty, eri tarkoituksessa tosin

Vastaa