Hyvää Ystävänpäivää!

Eevert on ilokseen ottanut vastaan ystävänpäivätervehdyksiä.

Postilaatikosta kolahti kortti. Kovasti Eevert sitä käsissään käänteli ja ihmetteli mistä ja miten se on tullut.

Kortti edestä
Kortti edestä

Kortissa komeili Suntio sakastissaan. On tainnut olla valokuvaaja mukana kun on vierailijoille esitellyt Sakastin aarteita.

Tervehdys
Tervehdys

Kortin takaa löytyi Ystävänpäivätervehdys Suntiolta. Mielissään Eevert asetteli kortin keittiön pöydälle ilahduttamaan päivää.

Postin mukana tuli toinenkin lähetys. Tuo viehättävä Villa Charlotten Rouva oli lähettänyt kortin lisäksi hieman urheiluvälineitä. Kyllä nyt täytyy aloittaa viimeinkin se kuntoharjoittelu tuumaa Eevert, kun kerran Rouvakin näin vihjailee. Samalla, ihan huomaamattaan ja  itseltäänkin salaa hän sipaisee vatsanseutuaan kuin todetakseen, että se on edelleen tallella. No, ehkä hieman pyöristyneenä.

Kuntopallo
Kuntokuula

Kuntokuula on tosimiesten ja naisten kuntoiluväline. Tätä kelpaa heitellä ja liikutella pihamaalla. Siinä vahvistuu samalla koko kroppa, hörähtää Eevert ja tekee samalla ensimmäisen heilautuksensa ja on mennä samantien kumoon kuulan voimasta. Täytyy varmaan hieman pienemmillä heilautuksilla aloitella…

Eevert toivottaa kaikille lukijoilleen hyvää Ystävänpäivää!
Ruusu lukijalle
Ruusu lukijalle

Kiitos Eija mukavasta yllätyksestä 🙂

Kortin taustalta löytyi rakas Siippa, joka osallistuu vakavaluonteiseen harrastukseeni yhtä tosissaan kuin minäkin 🙂

7 thoughts on “Hyvää Ystävänpäivää!”

  1. Hyvää Ystävänpäivää! Onpa hyvä, että perhepiiristäsi löytyy ”ymmärrsytä” tätä ihanaa harrastusta kohtaan. Toivotan Eevertille iloista kevättä kuntoilun merkeissä!

Vastaa