Kevättä ilmassa

Eevert on kaivellut varastoista jo joitakin piha ja terassituoleja esille. Seinän vierustalla on aurinkoisena päivänä jo oikein lämmintä. Päivän lehden voi hyvin lukea ulkona ja jutustella samalla ohikulkevien kyläläisten kanssa.

Penkki
Penkki

Penkin kunnostustöitä piti hieman tehdä sillä jalat olivat huonossa kunnossa tai taisivat puuttua kokonaan. Näppärissä käsissä oli pian valmistunut peräti muotoillut jalat seinustapenkkiin.

Postilaatikko
Postilaatikko

Postilaatikko tuli samalla puhdistettua ja asennettua mukavasti portin tuntumaan niin on posteljoonilla helppo sujauttaa postit laatikkoon.

Kuisti
Kuisti

Eevert ripusti oven viereen muiston viime kesäiseltä Aasian matkaltaan ja nyt on taan näyttävä ulkovalo turvaamassa pimeämpien iltojen pihapiiriä. Norsut tuovat onnea ja noin iso norsu varmasti moninkertaisen määrän.

Kaktukset
Kaktukset

Lämpimälle kuistille ovat päässeet myös kaktukset nauttimaan auringosta.

Jäätelö
Jäätelö

Pian on pikkupiha sen verran valmis ja houkutteleva että Eevert päättää pitää sen kunniaksi jäätelöhetken. Parasta jäätelöä on tietenkin Pingviinituutti.

Kukat
Kukat

Aurinkoiset kukat ovat myös kasvaneet melko nopeasti koristamaan piha-aitaa.

___________________________________________________

Kuvista löytyy varmasti tuttuja töitä, joita Eevert on ilokseen saanut vastaanottaa. Saa hihkaista Hep! kun tunnistaa jotakin omaa 🙂

Kaktukset ovat omaa tuotantoa. Jonkin puun tai pensaan käpymäisiä kukintoja. Pihakivet ovat myös Thaimaan Apinasaaren rannoilta poimittuja liuskeita.

Aita on pääosin bambugrillitikuista koottu.

4 thoughts on “Kevättä ilmassa”

Vastaa