Vappuyllätys

Voi mikä yllätys ilmaantui postilaatikkoon sopivasti Vapuksi!

Osallistuin Jaanan blogin talviarvontaan ja voitin kauniin tuolin. Postin kanssa tuli harmillisia vaikeuksia kun olin laittanut postinumeron väärin. Kadun toisella puolella on eri numero käytössä kuin toisella. Siispä lähetys matkasi pari kuukautta löytääkseen perille.

Onneksi löysi. Voitin kauniin tuolin. Paketin sisältä löytyi yllättäen myös kaikenlaista muuta ihastuttavaa ja tarpeellista Eevertin vielä niin autioon kotiin!

Vappuyllätys Jaanalta
Vappuyllätys Jaanalta

Paketista paljastui toinenkin tuoli, matto, verho, hyllyjä, päiväpeite, naulakko, ruukku, puukoriste ja pieni sohva sekä sievä kortti Jaanalta.

Lämmin kiitos!

En pääse Jaanan blogiin kiittämään suoraan ja kertomaan että paketti tuli kuin tulikin perille, jos Sinä pääset niin kerrotko hänelle!

Hyvää Vappua kaikille!

6 thoughts on “Vappuyllätys”

  1. Kaakelit ovat eräänlaista lattiamattoa joka on löytö paikallisesta k-raudasta. Ole alennuksessa semmoisessa metri kertaa metri paloissa. Niitä oli myös erivärisiä ja erilaisia. esim. konditorian lattia on samanlaista lattiatapettia mutta vain kivikuvioilla ja eriväreillä. Ei muutakun k-rautaan shoppailemaan. 🙂

    Minäkin yritän tavoitella Jaanaa sillä teen hänen kanssa joulukalenteria mutta hänen bloginsa on salasanasuojattu.. 😮

    Munkkitäyteistä vappua kaikille! 🙂

  2. Minuakin oli onni suosinut tuossa samaisessa arvonnassa, mutta huomasin asian vähän myöhään, saa nähdä saanko palkintoani ollenkaan.

  3. Ihanan palkinnon voitit!!Paljon kaikenlaista kivaa!Äsken kävin Jaanan blogissa,joten nyt sinne ainaskin pääsi!Aurinkoisia kevätpäiviä 🙂

  4. No höh, en muuten päässyt Jaanan blogiin. Kiitos kuitenkin kaikesta mukavasta yllätyksestä!

Vastaa