Zillertaler Haderlumpen

Eevert vietti päivää kotosalla. Lomareissullakin on hyvä viettää välillä vapaapäivää. Hyvin ehti istahtaa kirjan kanssa terassille ja heittäytyä vinhojen juonien vietäväksi.

Illalla alkoi alhaalta laaksosta kuulua ääniä. Kaksipäiväisen ulkoilmatapahtuman jälkimmäinen päivä oli alkamassa. Hieman Eevertinkin menojalkaa vipatti, joten seurue päätti liittyä muiden paikallisten kanssa juhlapaikalle.

Lippu
Lippu

Zillertaler Haderlumpen on hyvin suosittu paikallinen folkmusiikkia esittävä yhtye. Vitus, Reihard ja Peter ottavat yleisönsä missä tahansa liikkuvatkin. Alunperin kokoonpano on ollut juhlatilaisuuksissa kiertelevä tanssimusiikkia soittava yhtye, joka on noussut valtaisaan kansansuosioon myös muualla.

Lämppäri Ande
Lämppäri Andy Borg

Festivaalialueella oli tapahtumaa jo varhaisesta iltapäivästä. Ennen Zillertaler Haderlumpeneita yleisöä lämmittämässä oli Andy Borg, itävaltalainen televisiojuontaja ja laulaja.

Tunnelmaa nostettiin taidolla ja vauhdilla 🙂

Asiallinen pukeutuminen
Asiallinen pukeutuminen

Haderlumpenien faneja tuli paikalle tasaiseen tahtiin. Asianmukaisemmin olivat pukeutuneet kaikki nahkahousuin varustautuneet keski-ikäiset tai sitä lähestyvät fanit.

Fanit
Fanit

Jo lämmittelyvaiheessa innokkaimmat seisoivat penkeillä ja elivät vahvasti musiikin mukana. Loppupuolella iltaa tanssittiin jo pöydillä.

Zillertaler Hadenlumpen
Zillertaler Hadenlumpen

Illan jo himmetessä viimein kiihkeä odotus päättyi ja kaivattu kokoonpano pääsi lavalle reilun vessa- ja oluenhakutauon jälkeen. Huuto oli mahtava ja tunnelma huumaava!

Lumpenit
Lumpenit

Zillertaler Haderlumpen vei vauhdilla ohjelmaa eteenpäin. Musiikki oli tarttuvaa ja yleisö kautta alueen eli musiikin mukana rivistöissä heilahdellen puolelta toiselle. Ei väliä sillä oliko vieressä tuttu vai vieras. Käsikynkästä vaan kiinni ja heilumaan!

Koko kylä
Koko kylä

Koko kylä oli varmasti paikalla, sen verran paljon ihmisiä oli tullut juhlimaan.

Tähtisadetikut
Tähtisadetikut

Illan pimentyessä erilaiset valomiekat ja tähtisadetikut ilmestyivät juhlijoiden käsiin.

Fanipaitojakin oli monelaisia.

Paita
Paita

Eevertkin hankki oman kannattaja-collegen tulevia reissuja varten 🙂

Hyvillä mielin ja jalka vielä vipattaen Eevert lähti kohti kotimökkiä. Läheisellä vuorella oli myös juhlat. Hieno ilotulitus lähti rinteeltä ja tällä kertaa sitä sai katsoa alhaalta ylöspäin.

Pieni pätkä vielä talvisemmilta festareilta tuomaan tunnelmaa esiin.

Vastaa