Syysretki

Aamu aukesi kuulaan raikkaana. Tänään on hyvä päivä lähteä metsäretkelle, tuumailee Eevert. Pikaisesti hän ryhtyy pakkaamaan evästä reppuun. Tenhokin hyppelee innoissaan isäntänsä ympärillä. Se ei tiedä mitään niin mukavaa kuin retkeillä metsässä.

Kaitalammella kahvilla
Kaitalammella kahvilla

Eevertillä on sienikori mukana. Syksyinen metsä tuoksuu voimakkaana. Ilma on raikas, sitä hengitellessä arjen murheet ja huolet kaikkoavat ikiaikaisten tuuleten mukana kaukaisuuteen.

Mikä on sen parempaa kuin nuotion loimu ja metsäkahvit 🙂

Sienet
Sienet

Eevertillä on mukana sienikori. Kovin runsasta satoa ei metsä vielä tarjoile. Ehkä myöhemmin syksyllä löytyisi suppilovahveroita, toivoo Eevert ja lähtee vuolemaan kiehisiä nuotiota varten.

Hetki rannalla
Hetki rannalla

Makkaranpaiston ja kahvien jälkeen on aika huvittaa Tenho-koiraa. Evert käy kätkemässä metsään herkkupaloja ja lähettää Tenhon niitä etsimään.

Tenho pääsee pian jäljelle ja löytää piilotetut aarteet.

Kätkö
Kätkö

Koira tuskin malttaa odottaa pikkumunasta löytyvää makkaran palasta.

Palkka
Palkka

Tämä oli oikein mukava päivä, tuumailee Eevert kotiin mennessä. Taidanpa lämmitellä saunan vielä illalla. Sitten on sekä ruumis että sielu hoidettu.

Sauna
Sauna

4 thoughts on “Syysretki”

  1. Ihanan tunnelmallinen sieniretki ja sauna kyllä kruunaa päivän.
    Upeasti on kappelin remontti valmistunut – on entistä hienompi – mukavasti juuri kun pian alkaa tämä joulunaika.
    Eevertille terveisiä

  2. Kauniita kuvia ja rauhaisa tunnelma! Hie of termos ja minikuksa! Kahvin tucks up yltää tänne Asti! Mukavaa alkavaa viikkoa.

Vastaa