Palanut savusauna

Eikös se ole niin, että sitten vasta on kunnon savusauna jos se on kertaalleen palanut?

Eevertin savusauna on nyt palanut, tai pikemmininkin kiuas. Tai oikeastaan se valo joka pitää tulen tulipesässä. Kokonaisuus on ollut yksi parhaimmista tulipesistäni.

Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja korjaushommiin. Helpommin sanottu kuin tehty. Kokonaisuutta ei saanut irti muutoin kuin rikkomalla puolet saunasta.

Saunan kiuas
Saunan kiuas

Koko alusta ja takaseinä oli palasina. Haperoa askartelumassaa joka puolella. Aika surullisen näköinen. Voi olla, että joudun purkamaan koko saunan, sillä piuhan saaminen takaseinän läpi ei ole kovin näppärä toimenpide. Savusauna on Muistojen talossa jonka olen säilyttänyt sellaisenaan ja tehnyt sisäpanelit jokaiseen huoneeseen mitä olen työstänyt. Muistojen talon tapahtumia täällä KLIK

Joku aika sitten tuli hankittua eläväliekkinen valo, joten se päätynee savusaunan remontin yhteydessä tulipesään. Kevät projektia pukkaa 🙂

 

2 thoughts on “Palanut savusauna”

  1. Ohoh, aina silloin tällöin jonkun sauna palaa mutta eipä ole käynyt mielessä et se voi tapahtua myös minikoossa 😀 Minulla on sauna ajatuksissa, toteutuksesta ei tietoakaan..

Vastaa